7ba02d3a01ff75fb7c9170dc45edf443 17c8a3415a4d6a109183df15ba4fda1000c82775

Openlucht-zwembad Zeebrugge

"112 signatures"

Al enige tijd blijven we als Open VLD Brugge (Jean Marie de Plancke & Kelly Boussemaere) in de kou staan met onze vraag naar een openluchtzwembad in Zeebrugge; deze kwestie zouden we nu toch graag in beweging zien komen. Als het duidelijk wordt hoe groot de vraag hiernaar is, zal er hopelijk meer gehoor hiervoor kunnen komen. Dus bij deze: teken en deel deze petitie!

Pétition

Nous

Open VLD Brugge, Jean Marie de Plancke & Kelly Boussemaere, en alle andere liefhebbers van een openlucht-zwembad in Zeebrugge,

 

Observation

  • dat de waterlijn aan het strand te Zeebrugge erg ver gelegen is en niet altijd haalbaar voor iedereen om in openlucht te gaan zwemmen;
  • dat het daarom fijn zou zijn dat er een openlucht-zwembad komt voor groot en klein met graszones en openbare douchen, liefst dichtbij het strand van Zeebrugge.

 

et requête

de realisatie van een openlucht-zwembad voor groot en klein met graszones en openbare douchen, liefst dichtbij het strand van Zeebrugge.

Statut actuel

Cette pétition n’est pas ouverte pour réunir des signatures. will_be_signable: Nous vous avons envoyé un e-mail à partir de webmaster@petities.nl. Pour continuer votre pétition, vous suivez le lien qui se trouve dans l’ e-mail.

 

Détails

Adressé à :
Brugge 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
23-08-2017 
'Statut:'
Retiré 
'Pétitionnaire:'
Kelly Boussemaere 
'Organisation:'
Open VLD Brugge 

Histoire

Signatures