U, de petitionaris
Bib

Opnieuw een waardige bib & stilteplek in Vives Brugge

Afgelopen schooljaar besliste het bestuur van de VIVES Hogeschool Brugge om de BIB in een "modern" jasje te steken. Boeken moeten besteld worden, in stilte studeren kan niet meer: erg onpraktisch en een hogeschool onwaardig. Teken deze petitie en eis terug een waardige bibliotheek!

Petitie

Wij

Rogé Niels, derdejaars in Toerisme en Recreatiemanagement, klasverantwoordelijke van 3 TRM A.

 

constateren

Wij verzoeken het hogeschoolbestuur om terug een waardige bibliotheek te voorzien, waar kan gesnuisterd worden in de boeken, en waar in stilte kan gestudeerd worden. Het leeuwendeel van de VIVES-studenten mist de oude bibliotheek, en ook het bibliotheekpersoneel en lerarenkorps staan niet achter de huidige "CoCon". Een ontleensysteem, open klaslokalen, een "vloglab": we zitten toch niet aan de Social Media hogeschool?

 

en verzoeken

Wij verzoeken het hogeschoolbestuur om terug een waardige bibliotheek te voorzien, waar kan gesnuisterd worden in de boeken, en waar in stilte kan gestudeerd worden. Het systeem waarbij je boeken op voorhand moet bestellen is uitermate omslachtig en zal de studieprestaties niet bevorderen. Het is een publiek geheim dat al deze onzinnige, overbodige digitalisatiemaatregelen enorm nefast zijn voor de prestaties van leerlingen. Geef ons ook weer stilte!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
01-01-2024 
Petitionaris:
Niels Rogé 
Organisatie:
Leerlingen VIVES HOGESCHOOL BRUGGE 

Geschiedenis

Ondertekeningen