U, de petitionaris
Pt face mask

Personal Training als niet-medisch contactberoep te behandelen

2.023 ondertekeningen

Sinds 29 oktober hebben de Personal Trainers hun activiteiten stilgelegd in het belang van de volksgezondheid. In het kader van de onderhandelingen over een mogelijke heropening, willen wij duidelijk maken dat Personal Trainer een niet-medisch contactberoep is en als zodanig moet worden behandeld.

Petitie

Wij

De Vlaamse Personal Trainers, zelfstandig en in loondienst, beoefenaars en klanten, sympathisanten.

 

constateren

  • Dat het doel van de Personal Trainers is om de algemene gezondheid en immuniteit van hun klanten te versterken
  • Dat Personal Training voor veel mensen een belangrijke vorm van begeleiding en psychologische ondersteuning is, die in deze moeilijke tijden nog belangrijker is.
  • Dat personal trainers alleen op afspraak werken en strikte hygiĆ«ne richtlijnen volgen en daarom geen hoger risico vormen dan andere gezondheidszorg praktijken.

 

en verzoeken

Met de onderhandelingen over een mogelijke heropening willen wij duidelijk maken dat Personal Trainer een niet-medische contactberoep is en ook als zodanig behandeld dient te worden, in plaats van opgenomen worden in de fitnessbranche.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2021 
Petitionaris:
De Vlaamse Personal Trainers 
Organisatie:
De Vlaamse Personal Trainers  

Geschiedenis

Ondertekeningen