U, de petitionaris
Img 5136

Petitie dodelijk ongeval Brent Degraeve.

Petitie wegens dodelijk ongeval van onze geliefde zoon en broer door nalatigheid vanuit de ambt van de burgemeester Peter Roose en de bevoegde schepen van openbare werken, Anne Dequidt.

Petitie

Wij

De mensen die met ons meeleven en gerechtigheid willen voor Brent.

 

constateren

Sedert mei 2023 werd de muur te Houtem aan de brug kapot gereden en sedertdien nooit meer herstelt. Er werden geen verdere maatregelen genomen en dus was deze muur al deze maanden open. Ook mede door de gladheid op de baan, die ook volgens de burgemeester nog niet aan de voorwaarden voldeed om te strooien, kreeg onze zoon geen enkele kans om dit ongeval te overleven, waardoor hij in plaats van tegen de muur rechtstreeks in het water in belandde.

 

en verzoeken

Wie ons graag wil steunen en ter ere van Brent rechtvaardigheid wil laten geschieden, graag deze petitie te ondertekenen. Dag na het dodelijk ongeval hadden ze het lef om betonblokken te plaatsen om met ons te lachen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Petitionaris:
Keano Degraeve 
Organisatie:
Brentje 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Dodelijk ongeval brug houtem

Petitie wegens dodelijk ongeval van onze geliefde zoon en broer door nalatigheid vanuit de ambt van de burgemeester Peter Roose en de bevoegde schepen van openbare werken, Anne Dequidt. Sedert mei 2023 werd de muur te Houtem aan de brug kapot gereden en sedertdien nooit meer herstelt.

+Lees meer...

Er werden geen verdere maatregelen genomen en dus was deze muur al deze maanden open. Ook mede door de gladheid op de baan, die ook volgens de burgemeester nog niet aan de voorwaarden voldeed om te strooien, kreeg onze zoon geen enkele kans om dit ongeval te overleven, waardoor hij in plaats van tegen de muur rechtsreeks in het water belandde en daarbij het leven liet. Meerdere passanten hadden die avond dezelfde weg genomen en zeiden dat het niet berijdbaar was door de gladheid. Dag na het dodelijk ongeval hadden ze het lef om betonblokken te plaatsen om Nog eens met ons te lachen.

Wie ons graag wil steunen en ter ere van Brent rechtvaardigheid wil laten geschieden, graag deze petitie te ondertekenen.

27-01-2024