U, de petitionaris

Red de motorcross in België

3 ondertekeningen

De motorcross in België wordt nu WEERAL bedreigd door omliggende bewoners uit Lommel. Mensen proberen om het parcours dicht te krijgen door onmogelijke voorwaarden aan de uitbaters te geven. Deze sport wordt in het nauw gedreven, het moet stoppen.

Petitie

Wij

Dit is voor de mensen die net zoals wij hetzelfde hierover denken, met een hart voor de cross.

 

constateren

De reden hiervoor is de motorcross in België terug redden. Weg uit het negatieve daglicht door de onverdraagzame medemens! De parcours liggen er al langer dan dat mensen er wonen. We hebben veel talenten hier in België, maar waar kunnen deze nog trainen? We hebben een heel verleden met veel kampioenen, de toekomstige crossers moeten dit ook kunnen! Een parcours voor de talenten te kunnen ontwikkelen.

 

en verzoeken

Met deze petitie vragen we om meer steun voor de motorcross! Meer mogelijkheden om te trainen en talenten te ontwikkelen. De motorcross is een sport zoals een ander! We hadden veel kampioenen, we gaan veel kampioenen krijgen. Maar hoelang gaat dit nog duren als alle parcours gaan moeten sluiten? We vragen voor onze huidige parcours te behouden en indien mogelijk meerdere parcours in België. Zoals v.b. 1 per 2 provincies? Brainstormen is mogelijk.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Petitionaris:
Kato Everaert 
Organisatie:
De mensen met een hart voor de motorcross  

Geschiedenis

Ondertekeningen