Img 1783

Red het Rietveld

Aan alle bewoners van Oelegem/Ranst die begaan zijn met het behoud van groen in ons dorp richten wij een warme oproep om een halt toe te roepen aan de verkavelingsaanvraag door de firma IPON voor woningbouw op het Rietveld.

Pétition

Nous

Inwoners van Oelegem/Ranst, sympathisanten

 

Observation

Het zoveelste project op het Schuurblok/Rietveld zou betekenen dat er nog eens 19 woningen en 10 appartementen bijkomen. Dit resulteert in een nog groter parkeerprobleem, toenemende verkeersoverlast en CO2-uitstoot. Bovendien staat het Rietveld met zijn +/- 5.186 m2 groenzone als een biologisch zeer waardevol gebied op de kaart bij Geopunt. Het vangt overtollig water op en geeft een thuis aan talloze diersoorten en insecten.

 

et requête

Het landelijk karakter, de rust en de natuur in Oelegem is belangrijk. Laat ons samen streven voor het behoud van het Rietveld, en laat ons het laatste stukje groen in onze gemeente koesteren voor ons en onze kinderen. Uw handtekening zorgt er mee voor dat we "STOP" zeggen tegen het zoveelste bouwproject en "NEE" tegen de urbanisatie van Oelegem. Uit een recente studie is gebleken dat er tot 2035 voldoende woonaanbod is.

Statut actuel

Cette pétition n’est pas ouverte pour réunir des signatures. will_be_signable: Nous vous avons envoyé un e-mail à partir de webmaster@petities.nl. Pour continuer votre pétition, vous suivez le lien qui se trouve dans l’ e-mail.

 

Détails

Adressé à :
Ranst 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
29-04-2021 
'Statut:'
En traitement 
'Pétitionnaire:'
Remy Poos 
'Site web:'

Histoire

Signatures

Mises à jour

Petitie staat online

Petitie is klaar von ondertekenen.

Alvast bedankt!.

09-04-2021

Petitie staat online

Beste mensen, de petitie is nu online. Graag ondertekenen en verspreiden om zo veel mogelijk handtekening te bemachtigen om het Rietveld te redden.

Alvast bedankt, Remy.

04-04-2021