Red onze trein

"2.377 signatures"

Het Plan Galant, maatregelen die een aanslag zijn op uw vervoer en uw portefeuille. U zal meer moeten betalen voor minder dienstverlening, ticketprijzen zullen stijgen, ‘niet-rendabele’ treinen zullen worden afgeschaft of worden vervangen door een bus. Laat je stem horen!

Pétition

Nous

ACV-Transcom en alle belanghebbenden bij een deugdelijke dienstverlening van de spoorwegen

 

Observation

Het “Plan Galant” betekent : 1. 3 miljard minder dotaties > Flexibele tarieven, minder treinen, minder lijnen, minder loketten en minder personeel tot uw dienst. 2. Bussen zullen treinen vervangen op de niet rendabele lijnen, vooral in landelijke zones. 3. Afschaffing van het treinbegeleidingspersoneel. 4. 60% van het personeel dat op pensioen gaat, wordt niet vervangen. 5. Afschaffing van het federale investeringsplan 2012-2025.

 

et requête

Mevrouw Galant… Wij eisen:

  • Het intrekken van uw plan

  • Een echt ambitieus beleid voor het spoor, dat aan onze concrete verwachtingen beantwoordt en het uitwerken van een nieuwe plan in overleg met de vertegenwoordigers van de reizigers en van het spoorwegpersoneel.

  • Wij willen een staatsfinanciering ten dienste van de mobiliteit en geen mobiliteit ten dienste van de begroting !

Meer info op de weblink in de rechtermarge

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Regering 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
30-06-2016 
'Pétitionnaire:'
Luc Piens 

Histoire

Signatures