Img 20160909 202222

Schransstraat te Beveren

"136 signatures"

Je hebt net gehoord hoe tof het is bij de scouts 45e FOS "De Schrans" in Beveren en je wil dit uiteraard ook eens ervaren. Je krijgt mee dat je gratis mag komen proberen elke zondag tussen 14h en 17h, maar waar? "die verbindingsweg tussen de tunnel in de Bosdamlaan en de Lesseliersdreef" jah?!

Wij willen voor de straat waarin ons scoutslokaal gelegen is een duidelijke en passende naam: de Schransstraat!

Pétition

Nous

de leden en de leiding van scouts 45e FOS "De Schrans" te Beveren

 

Observation

Zoals iedereen hebben ook wij recht op een vindbaar adres voor onze gemengde scoutsgroep; ook voor iemand die nooit eerder bij ons kwam. Officieel mag het dan wel "Bosdamlaan" heten, niemand kan ons lokaal vinden. Niet zonder een klunzige omschrijving, niet met een GPS. In het oud Nederlands betekend een "schrans" een rustoord aan de rand van een bos. Omdat het zo toepasselijk is voor onze scouts, is de keuze voor "Schransstraat" dan ook logisch.

 

et requête

Wij vragen een duidelijke straatnaam voor de straat waarin ons lokaal gelegen is. Dit in de hoop dat onze scoutsgroep zonder veel moeite door iedereen kan worden gevonden.

Statut actuel

Cette pétition n’est pas ouverte pour réunir des signatures. will_be_signable: Nous vous avons envoyé un e-mail à partir de webmaster@petities.nl. Pour continuer votre pétition, vous suivez le lien qui se trouve dans l’ e-mail.

 

Détails

Adressé à :
Beveren 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
10-12-2016 
'Statut:'
Retiré 
'Pétitionnaire:'
Ruben Van Hoylandt 
'Organisation:'
Scouts 45e FOS De Schrans, Beveren 

Histoire

Signatures