U, de petitionaris

Snelheidsbeperking op de Leenhaag en Roelstraat in Budingen opnieuw naar 70 km/u

Sinds kort zijn heel wat snelheidslimieten in Budingen naar beneden gehaald. Zo mag je op de Leenhaag en Roelstraat overal nog maar 50 km/u en staat dit volledig onder traject controle, terwijl dit banen zijn (of delen ervan) waar een snelheid van 70 km/u op geen enkele manier gevaarlijk is. Deze snelheidsverlaging zorgt ongetwijfeld voor vele boetes, aangezien 50 km/u op deze wegen als kruipen aanvoelt.

Petitie

Wij

De inwoners van Budingen en omstreken, alsook de mensen die hier vaker met de wagen passeren.

 

constateren

De snelheidsbeperking op delen van de Leenhaag en de Roelstraat werd onlangs verlaagd van 70 km/u naar 50 km/u. Daarnaast staat deze gehele baan onder traject controle. Dit is echter een baan waar men zonder enig gevaar (gedeeltelijk) 70 km/u kan rijden. 50 km/u voelt hier voor de chauffeur dan ook aan als kruipen over de baan, dit zal ervoor zorgen dat heel wat chauffeurs uiteindelijk jammer genoeg wel eens een boete in de bus zullen krijgen, die op geen enkele manier te wijten kan vallen aan het bijdragen van de verkeersveiligheid.

 

en verzoeken

De snelheidsberperking op de Leenhaag en Roelstraat opnieuw verhogen naar 70 km/u in plaats van 50 km/u, waar het onlangs verlaagd is geweest.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zoutleeuw 
Petitieloket:
Petitionaris:
Anoniem 
Organisatie:

Geschiedenis

Ondertekeningen