U, de petitionaris
224409423 10157772246926582 8180828899415240864 n

Sport infrastructuur voor skaters in Zandvoorde (Oostende). Pumptrack/skatepark

305 ondertekeningen

Vind je het ook een goed plan de jeugd meer sportmogelijkheden te geven? Wil je hen helpen het stadsbestuur te overtuigen? De Zandvoordse skaters (jong en oud) streven naar een pumptrack/skatepark in Zandvoorde (Oostende) die toegankelijk is voor verschillende disciplines. Steun je ons mee? Teken!

Petitie

Wij

De Zandvoorse skaters (jong en oud)

 

constateren

Skaten werd in corona tijden meer gedaan dan vroeger en skateboarden is ook een sport op de olympische spelen, het wint dus aan populariteit. Ook in Zandvoorde! Maar waar kan/mag er geskate worden in Zandvoorde? Helaas... Nergens! Er is nood aan gepaste infrastructuur zodat ook deze jongeren hun sport kunnen beoefenen.

 

en verzoeken

Sport infrastructuur in Zandvoorde voor skaters! We willen skate voorzieningen toegankelijk voor iedereen, gelijk welk niveau. Skate, step, rolschaatsen, skeelers, BMX, loopfietsjes,... Zandvoorde is de ideale locatie. Naast de autostrade en plaats genoeg!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Oostende 
Petitieloket:
Einddatum:
26-09-2021 
Petitionaris:
Jolien Knockaert en Sara Desanghere 
Organisatie:

Geschiedenis

Ondertekeningen