U, de petitionaris
Rip belgi%c3%ab 2

Stop de armoede en de wef en de overheid

3 ondertekeningen

De armoede waar we nu in leven is niet natuurlijk, een kleine hoop mensen worden immens rijk terwijl 95% van de mensen, dakloos of arm worden. Stop de kunstmatige armoede, er is meer dan genoeg geld voor iedereen. Stop de overheid!

Petitie

Wij

Ik ben een burger die de uitbuiting en armoede beu is.

 

constateren

De armoede is er enkel gemaakt om de massa arm te maken zodat er een kunstmatige verschuiving komt van arm naar nog rijker. De overheid voeren de plannen uit van het wef. Stop deze plannen. De mensen moeten arm worden zodat een zeer klein groepje mensen nog veel rijker worden op de rug van de zoal arme mensen die nu nog meer ellende hebben en krijgen. Ookal zijn het de marionetten van het wef. Niemand heeft voor het wef of deze armoede gekozen.

 

en verzoeken

Ik vraag dat de regering stopt met alles kapot te maken zoals het openbaar vervoer, ze stoppen met de prijzen op te drijven van alles wat de mensen nodig hebben, nutsvoorzieningen, belastingen, voedsel, benzine, enz.

Ook is de great reset een illusie, want wat gaat deze regering doen als alles vernietigd is en de volgende eraan komt?

Wie gaat de brokken opruimen van jullie vernietiging? Stop met afbraak van het leven en de levens omstandigheden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Petitionaris:
Frans hallar  
Organisatie:
Geen  

Geschiedenis

Ondertekeningen