U, de petitionaris
Stopdiftarlier

Stop het peperdure Ivarem Di(e)ftar-syteem in 2021

188 ondertekeningen

Ondanks de zeer hoge kostprijs van het huidige afval Di(e)ftar-systeem, dat ook garant staat voor massa's sluikstort, wil het Lierse stadsbestuur in 2021 dit opnieuw opdringen aan de inwoners. Dit zonder een vergelijking te maken met andere, goedkopere oplossingen. Laat met deze petitie uw stem horen!

Petitie

Wij

Inwoners van Lier en Koningshooikt.

 

constateren

  • Dat ondanks de zeer hoge kostprijs van het huidige afval Di(e)ftar-systeem en de massa's sluikstort, het huidige Lierse stadsbestuur in 2021 dit opnieuw wil opdringen aan de inwoners. Dit zonder andere, goedkopere alternatieven te willen bekijken.

  • Dat het huidige systeem een blijvend oplopende rekening is. (verhoging 30% bij invoering,bijkomende afvaltaks sinds 2014, kost vervangen vulsluizen, 25% stijging afval-en verwerkingskost sinds 2020)

 

en verzoeken

Dat het Lierse stadsbestuur alsnog naar andere en goedkopere alternatieven kijkt en deze allen vergelijkt om zo de beste keuze te kunnen maken voor de Lierenaars en Hooiktenaars.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Lier 
Petitieloket:
Einddatum:
28-09-2020 
Petitionaris:
Bart Verhoeven 

Geschiedenis

Ondertekeningen