U, de petitionaris
Heidelbergstraat liggend

Veilige oversteekplaats Heidelbergstraat Sint-Michiels thv Kloosterhof

178 ondertekeningen

De ouders van enkele dappere fietsende kinderen vragen uw steun voor hun petitie om een veilige oversteekplaats te realiseren in de Heidelbergstraat te Sint-Michiels ter hoogte van de fiets- en wandeldoorsteek naar de wijk "Kloosterhof". Zo hopen we dat onze kinderen voldoende tijd en ruimte krijgen om deze drukke gewestweg te kruisen.

Petitie

Wij

Sympathisanten die de kinderen en volwassenen, die de Heidelbergstraat te Sint-Michiels kruisen, een veilige fietsweg naar stad, werk en school willen geven.

 

constateren

Sinds de nieuwe op- en afrit van de N31 aan de Chartreuze te Sint-Michiels is geopend, is er nog meer dan vroeger een aanhoudende stroom aan auto's op de Heidelbergstraat. Fietsers en voetgangers hebben nauwelijks de tijd en ruimte om veilig over te steken ter hoogte van de fietsdoorsteek naar de wijk Kloosterhof. Dit geldt eens te meer voor de jongste fietsertjes. Steun je de vraag van de ouders naar een veilige fietsweg naar hun werk en vooral voor hun kinderen naar school?

 

en verzoeken

om de studie en realisatie van het voorstel om een oversteekplaats voor fietsers en/of voetgangers aan te leggen in het verlengde of in de omgeving van de fietsdoorsteek naar de wijk "Kloosterhof" (ter hoogte van huisnummer 67)

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Vlaamse Gewest 
Petitieloket:
Einddatum:
25-11-2014 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Enkele bewoners Heidelbergstraat 

Geschiedenis

Ondertekeningen