U, de petitionaris

Voor een verkeersveilige Mezenstraat

Vele bewoners maken zich zorgen over de verkeersveiligheid in de straat. Ondanks de borden die wijzen op regelmatige flitscontrole, zijn er geregeld chauffeurs die met een hoge snelheid voorbijzoeven.

Petitie

Wij

De inwoners van Leefdaal.

 

constateren

Ondanks de borden die wijzen op regelmatige flitscontrole, zijn er geregeld chauffeurs die met een hoge snelheid voorbijzoeven. In combinatie met de smalle voetpaden zorgt dit voor levensgevaarlijke situaties. Voor kinderen op de fiets is het nauwelijks mogelijk om zich op een veilige manier te verplaatsen. Het is bovendien niet evident om als bewoner tijdens de spits met je wagen van de oprit te rijden.

 

en verzoeken

We hopen dat dit ernstig genomen wordt door het gemeentebestuur en dat na het parkeerverbod (31/06) er iets gedaan wordt aan deze gevaarlijke situatie. Het plaatsen van enkele verkeersremmers zou bijvoorbeeld een goede zaak zijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Bertem 
Petitieloket:
Petitionaris:
Wannes De Moerlooze 

Geschiedenis

Ondertekeningen