Digitale meter

Weiger de installatie van de digitale meter van FLUVIUS

"12 signatures"

FLUVIUS wil overal digitale meters 'verplichten'. Deze zijn een grove schending van privacy en zeker niet nodig! Weiger deze eenzijdig opgedrongen 'verplichting' (oplichtingspoging). Dit zijn onwettige verkooptactieken en een vorm van 'afperserij en oplichting'. Laat u niet vangen!

Pétition

Nous

De onder 'dwang' afgeperste klanten van de energiemaatschappijen en aanverwante overheidsinbreng.

 

Observation

  • Grove schending van de privacy van de klant.
  • De verkoper kan naar willekeur 'de cijfers' (verbruik en display) manipuleren.
  • De verkoper kan naar willekeur elke klant een andere prijs aanrekenen voor het zélfde product.
  • De verkoper gebruikt bangmakerij, intimidatie met dreigementen (schadeclaims, advocaten, deadlines enz.) om de klanten te 'dwingen' tot akkoord te gaan met deze oplichterijmeters. Deze verkooptactiek is wettelijk verboden!

 

et requête

Dat de klant de keuze krijgt tussen een degelijke, eenvoudige en controleerbare analoge meter (Wij willen alleen betalen voor ons 'effectief' verbruik!), óf een digitale meter waarmee de verkoper al onze gangen kan nagaan wat betreft privégebruik, wanneer, voor wat, enz. , deze gegevens mag verkopen/manipuleren voor allerlei reclametoestanden, én om onze portemonnee vrijblijvend en naar willekeur te plunderen via oncontroleerbare formules.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Anders 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
31-05-2023 
'Pétitionnaire:'
Marc Spandel 
'Organisation:'
privaat 
'Site web:'

Histoire

Signatures

Mises à jour

Aanpassing info

De link naar de website waar de protestfolder kan gedownload worden, is aangepast. (De vorig getoonde link bestond niet). De juiste link is http://www.spandel.be .

11-03-2023

Weg met de digitale meters (oplichterij)

Een petitie om deze nieuwe vorm van machtsmisbruik (en big-Brother uitbreiding) te verbieden is dringend nodig! Daarom... voor de mensen die zich niet willen laten manipuleren door geniepige oplichterstrucs via de media... Weiger de installatie en/of het gebruik van de digitale meters van de energieleveranciers ! Op de website www.spandel.be zijn de redenen te vinden in een downloadbare PDF die je kan printen en voor je raam hangen..

28-02-2023