U, de petitionaris
Trekhaak beschadiging

Wet tegen misbruik van trekhaken!

2 ondertekeningen

Door gebrek aan parkeerruimte worden veel auto's van brave burgers 'bewust' beschadigd door mensen die arrogant parkeren zónder respect te hebben voor andermans auto. Speciaal dáárvoor hebben ze op hun luxe-auto's enz. een trekhaak geïnstalleerd zodat zijzelf géén schrammetje hebben.

Petitie

Wij

Eigenaars van beschadigde auto's, sympathisanten.

 

constateren

Dat steeds meer chauffeurs zich in veel te kleine parkeerruimte wurmen en hierbij 'bewust' andere auto's beschadigen met hun trekhaken, zónder zélf schade op te lopen. Deze trekhaken worden veelal praktisch nooit gebruikt voor wat ze dienen. Ze staan zelf bewust geplaatst op kleine lichte luxe-auto's die normaal gezien geen zware last kúnnen trekken. Ook veel bedrijfsvoertuigen bezondigen zich aan dit soort 'vandalisme'!

 

en verzoeken

Een wet die de houders van een trekhaak 'verplicht' om een 'inklapbaar model' te installeren en de verplichting om de trekhaak in te klappen of te verwijderen als deze niet gebruikt wordt. Deze 'verplichting' moet op een bepaalde datum 'officieel' in voege treden en overtreders die hun trekhaak gewoon uit hun auto laten steken moeten hiervoor telkens een boete krijgen! Dit ter bescherming tegen beschadigingen aan auto's van onschuldige burgers.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Petitionaris:
Marc Spandel 
Organisatie:
Burger tegen vandalisme. 

Geschiedenis

Ondertekeningen