Wij willen Kristel terug als lesgeefster bij 'Beweeg je fit overdag' in Beringen

We hebben lang geduld en begrip gehad voor allerlei omstandigheden maar nu is het tijd voor actie: wij willen Kristel terug als lesgeefster zodat de vlag de lading opnieuw dekt BBB en figuurtraining is GEEN conditietraining voor 15 jarige voetballers die in eerste nationale willen en ook geen yoga !

Pétition

Nous

De sportievelingen die al meer dan 20 jaar trouw aan onze conditie werken via "Sport overdag"

 

Observation

We hebben lang geduld en begrip gehad voor allerlei omstandigheden en personeelstekorten bij de stad Beringen maar nu is het tijd voor actie: wij willen Kristel terug als lesgeefster zodat de vlag de lading opnieuw dekt BBB en figuurtraining is GEEN conditietraining voor 15 jarige voetballers die in eerste nationale willen en ook geen yoga !

 

et requête

Kristel dient haar job als sportlesgeefster voor stad Beringen terug te krijgen. Haar ontslag is ongefundeerd. Wij willen haar opnieuw als lesgeefster.

Statut actuel

Cette pétition n’est pas ouverte pour réunir des signatures. will_be_signable: Nous vous avons envoyé un e-mail à partir de webmaster@petities.nl. Pour continuer votre pétition, vous suivez le lien qui se trouve dans l’ e-mail.

 

Détails

Adressé à :
Beringen 
'Guichet de pétition:'
'Statut:'
Fermé 
'Pétitionnaire:'
lief janssens 
'Organisation:'
De sportievelingen van Sport Overdag in Beringen 

Histoire

Signatures

Mises à jour

tijd om af te sluiten

Beste medesporters, we zitten aan 42 handtekeningen, dat lijkt me meer dan realistisch in vergelijking tot het aantal deelnemers aan de sessies. Het is dus stilaan tijd om, de petitie af te sluiten en door te sturen naar het gemeentebestuur. Aangezien ik een vreselijk drukke week voor de boeg heb, stel ik voor dat ik 27/11 afsluit en dat we daarna allemaal individueel een e-mail of een klassieke brief met ons verzoek naar burgemeester en de bevoegde schepen sturen.

+En savoir plus...

We kregen ook het advies om toch minstens samen te komen aan het gemeentehuis voor een foto zodat we die naar de internetgazet en eventueel HBVL kunnen sturen om de pers hier ook bij te betrekken. Nu nog een goed fotomoment vinden !

21-11-2022