U, de petitionaris
Screenshot 20240624 082501 gallery

ZET DE DRINKWATER- & SPEELKRAANTJES IN HET ZUIDPARK TERUG OPEN!

OPROEP AAN STAD ANTWERPEN EN WATER-LINK : ZET DE WATERKRAANTJES IN HET ZUIDPARK (TERUG) OPEN De fonteintjes in Park Dok Zuid (Zuidpark) zijn al maanden afgesloten. Kinderen missen het spelen met zand en water enorm. Bovendien elke zich-respecterende stad voorziet tegenwoordig in haar parken gratis drinkwaterfonteintjes. Daarom dringende oproep aan stadsbestuur Antwerpen, verantwoordelijk schepen De Ridder en Water-Link : ZET DE KRAANTJES IN HET PARK TERUG OPEN!

Petitie

Wij

Gebruikers van het park, omwonenden Zuiderdokken en ieder die houdt van een leefbare en bruisende stad.

 

constateren

In het park op de Zuiderdokken werden ter hoogte van de speelplekken (zandbakken) waterkraantjes geplaatst. Uit noodzaak (was oorspronkelijk niet bedoeling) worden die kraantjes bevoorraad met drinkbaar stadswater. Ze hebben dus een nodige, dubbele functie. Sinds najaar 2023 zijn de kraantjes afgesloten en tot op heden nog steeds niet heropend.

 

en verzoeken

In het belang van alle bezoekers en de kinderen vragen ondertekenaars dringende in werking stelling van de kraantjes in Park Dok Zuid (Zuidpark).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Antwerpen 
Petitieloket:
Einddatum:
23-09-2024 
Petitionaris:
Team Zuid 
Organisatie:
teamZuid 

Geschiedenis

Ondertekeningen