Img 5542

50-dagen WEEK

"72 signatures"

Wij, de zesdes en zevendes van het GO! Atheneum Geraardsbergen, strijden voor gelijkheid. Dit houdt in dat wij, zoals de vorige jaren gelijk worden behandeld als andere laatstejaars en we ons ook een hele week zouden mogen verkleden. Dit wilt het schoolbestuur ons helaas afpakken.

Pétition

Nous

Inwoners van geraardsbergen en omstreken die ook geloven in een volledige week 50-dagen te vieren.

 

Observation

De 50-dagen viering is ondertussen al gekend op het KA. Helaas komen er hier elk jaar steeds meer beperkingen bij te pas. Waar men vroeger een hele week mocht verkleden en met eieren en bloem gooien, mogen wij ons dit jaar maar 1 dag verkleden. Deze dag bevinden we ons ook niet op school waardoor we de klassieke 50-dagen grappen, die wij jaren lang hebben moeten verduren, niet eens kunnen uitvoeren. We vragen jullie hulp om dit tegen te gaan.

 

et requête

Wij verzoeken dat wij tijdens de WEEK van de 50-dagen viering elke dag verkleed naar school mogen komen. Dit zonder dat we uit de les worden gezet en zonder dat ons toelating tot het school ontnomen word. Ook willen we de toestemming om lichte grappen uit te halen, zoals haarsprays en waterpistolen.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Schoolbestuur 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
18-04-2024 
'Pétitionnaire:'
50 Dagen Strijders 
'Organisation:'
Leerlingen GO! Atheneum Geraardsbergen  

Histoire

Signatures