U, de petitionaris
Img 5542

50-dagen WEEK

72 ondertekeningen

Wij, de zesdes en zevendes van het GO! Atheneum Geraardsbergen, strijden voor gelijkheid. Dit houdt in dat wij, zoals de vorige jaren gelijk worden behandeld als andere laatstejaars en we ons ook een hele week zouden mogen verkleden. Dit wilt het schoolbestuur ons helaas afpakken.

Petitie

Wij

Inwoners van geraardsbergen en omstreken die ook geloven in een volledige week 50-dagen te vieren.

 

constateren

De 50-dagen viering is ondertussen al gekend op het KA. Helaas komen er hier elk jaar steeds meer beperkingen bij te pas. Waar men vroeger een hele week mocht verkleden en met eieren en bloem gooien, mogen wij ons dit jaar maar 1 dag verkleden. Deze dag bevinden we ons ook niet op school waardoor we de klassieke 50-dagen grappen, die wij jaren lang hebben moeten verduren, niet eens kunnen uitvoeren. We vragen jullie hulp om dit tegen te gaan.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dat wij tijdens de WEEK van de 50-dagen viering elke dag verkleed naar school mogen komen. Dit zonder dat we uit de les worden gezet en zonder dat ons toelating tot het school ontnomen word. Ook willen we de toestemming om lichte grappen uit te halen, zoals haarsprays en waterpistolen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
18-04-2024 
Petitionaris:
50 Dagen Strijders 
Organisatie:
Leerlingen GO! Atheneum Geraardsbergen  

Geschiedenis

Ondertekeningen