You, the petitioner
Petitie

Afschaffen belastingen op online verkoop

In een tijd van overmatige consumptie, een veranderend klimaat en overproductie is het niet gerechtvaardigd om belastingen op te leggen aan degenen die tweedehands kleding, etc. verkopen. Deze individuen vormen juist een essentieel onderdeel van de oplossing voor duurzaamheid en bewust consumeren.

Petition

We

Iedereen die geïnteresseerd is om een positieve verandering te maken.

 

observe

In een tijd van overmatige consumptie, een veranderend klimaat en overproductie is het niet gerechtvaardigd om belastingen op te leggen aan degenen die tweedehands kleding en andere zaken verkopen. Deze individuen vormen juist een essentieel onderdeel van de oplossing voor duurzaamheid en bewust consumeren.

 

and request

Afschaffen van de belastingen op online sites zoals Vinted, 2dehands, Depop, Airbnb,. Deze mensen voegen toe aan een gezonde economie en een duurzame wereld.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Europees Parlement 
Petition desk:
Lead petitioner:
Lensen Vervoort 

History

Signatures