Oprit plantentuin

Behoud de oprit Plantentuin Meise

"545 signatures"

Volgens de huidige planning sluit Wegen en Verkeer de oprit af vanaf begin november 2021, in samenspraak met het gemeentebestuur van Meise. De oprit wordt afgesloten omdat er conflicten zijn tussen automobilisten en fietsers, en tussen automobilisten onderling. Er zijn andere oplossingen mogelijk.

Pétition

Nous

Mensen die niet instemmen met de afsluiting van de oprit, sympathisanten.

 

Observation

De afsluiting van deze oprit zal de verkeersstroom en de files op andere plaatsen doen toenemen, vooral met de geplande sluiting van de opritten en afritten aan de brug in Wemmel. De verkeerssituatie aan het kruispunt "Manke Vos" is nu al niet veilig voor de zwakke weggebruikers en zal hierdoor nog onveiliger worden.

 

et requête

We vragen dat de oprit Plantentuin niet wordt gesloten en dat er, net als aan de oprit van de A12 naar Londerzeel, een slim verkeerslicht wordt geplaatst dat fietsers en voetgangers een veilige doorgang garandeert.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Agentschap Wegen en Verkeer 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Ann de Kreyger 

Histoire

Signatures