You, the petitioner
Oprit plantentuin

Behoud de oprit Plantentuin Meise

545 signatures

Volgens de huidige planning sluit Wegen en Verkeer de oprit af vanaf begin november 2021, in samenspraak met het gemeentebestuur van Meise. De oprit wordt afgesloten omdat er conflicten zijn tussen automobilisten en fietsers, en tussen automobilisten onderling. Er zijn andere oplossingen mogelijk.

Petition

We

Mensen die niet instemmen met de afsluiting van de oprit, sympathisanten.

 

observe

De afsluiting van deze oprit zal de verkeersstroom en de files op andere plaatsen doen toenemen, vooral met de geplande sluiting van de opritten en afritten aan de brug in Wemmel. De verkeerssituatie aan het kruispunt "Manke Vos" is nu al niet veilig voor de zwakke weggebruikers en zal hierdoor nog onveiliger worden.

 

and request

We vragen dat de oprit Plantentuin niet wordt gesloten en dat er, net als aan de oprit van de A12 naar Londerzeel, een slim verkeerslicht wordt geplaatst dat fietsers en voetgangers een veilige doorgang garandeert.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Agentschap Wegen en Verkeer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Ann de Kreyger 

History

Signatures