Schermafbeelding 2024 03 15 165545

België moet terug deelnemen aan Junior Eurovision

"5 signatures"

Het is spijtig dat België ervoor heeft gekozen om niet deel te nemen aan het Junior Eurovisie Songfestival. Voor velen is dit een teleurstelling, aangezien het evenement een geweldige kans biedt voor jonge artiesten om hun talent te tonen en culturele uitwisseling te bevorderen.

Pétition

Nous

We zouden graag willen dat ons land (België) terug deel neemt aan het Junior Eurovisie Songfestival

 

Observation

Kans voor jonge artiesten: Deelname biedt jonge Belgische artiesten een unieke kans om hun talenten internationaal te tonen.

  • Culturele uitwisseling en samenwerking: Het bevordert begrip en samenwerking tussen andere culturen en nationaliteiten.

  • Bron van nationale trots: Het kan jonge talenten inspireren om hun muzikale dromen na te jagen.

  • Internationaal podium: Het stelt hen bloot aan een breder publiek dat kan helpen bij het opbouwen van een internationale fanbase.

 

et requête

We verzoeken dat België terug deelneemt aan Junior Eurovisie Songfestival zodanig dat België terug op de kaart word gezet.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Anders 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Maxim De Voldere 

Histoire

Signatures