You, the petitioner
Schermafbeelding 2024 03 15 165545

België moet terug deelnemen aan Junior Eurovision

5 signatures

Het is spijtig dat België ervoor heeft gekozen om niet deel te nemen aan het Junior Eurovisie Songfestival. Voor velen is dit een teleurstelling, aangezien het evenement een geweldige kans biedt voor jonge artiesten om hun talent te tonen en culturele uitwisseling te bevorderen.

Petition

We

We zouden graag willen dat ons land (België) terug deel neemt aan het Junior Eurovisie Songfestival

 

observe

Kans voor jonge artiesten: Deelname biedt jonge Belgische artiesten een unieke kans om hun talenten internationaal te tonen.

  • Culturele uitwisseling en samenwerking: Het bevordert begrip en samenwerking tussen andere culturen en nationaliteiten.

  • Bron van nationale trots: Het kan jonge talenten inspireren om hun muzikale dromen na te jagen.

  • Internationaal podium: Het stelt hen bloot aan een breder publiek dat kan helpen bij het opbouwen van een internationale fanbase.

 

and request

We verzoeken dat België terug deelneemt aan Junior Eurovisie Songfestival zodanig dat België terug op de kaart word gezet.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Anders 
Petition desk:
Lead petitioner:
Maxim De Voldere 

History

Signatures