You, the petitioner

Betonverwerkend bedrijf (met asbest): niet in mijn buurt!

140 signatures

Tussen de Logboekstraat en Zeilschipstraat komt er een betonverwerkend bedrijf dat ook asbest opslaat. Dit geeft veel extra lawaai (van 's morgens tot 's avonds), heel wat extra vrachtverkeer, stofhinder door asbest en silicaatstof (schadelijk voor longen). Dit alles naast de rustige en groene vijvers.

Petition

We

Alle mensen die dagelijks in de buurt werken, wonen, ontspannen, passeren. Sympathisanten

 

observe

Vlak waar een nieuwe fietsbrug moet komen wil de stad een betonverwerkend bedrijf inplanten. Dit bedrijf zal voor een constante geluidsoverlast zorgen voor de omwonenden in een straal van 500 m. Fijn stof zal verspreid worden in de groene strook waar de fietsers passeren en zij zullen dit inademen. De bedrijvenzone zal hierdoor een echte industriezone worden in plaats van een harmonieus geheel tussen economie en ecologie.

 

and request

Teken onze petitie om aan het stadsbestuur duidelijk te maken dat wij de groene zone willen behouden en een rustig en leefbaar bedrijventerrein willen. Het fietspad moet een aangename plaats blijven om te passeren. De vijvers moeten een rustige plaats blijven voor bewoners om te ontspannen en te wandelen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Gent 
Petition desk:
Lead petitioner:
Peter Vancronenburg 

History

Signatures