U, de petitionaris

Boycotten van Israëlische producten en bedrijven

Als wij producten kopen van Israëlische afkomst, krijgen zij het geld om hun genocide te funderen tegenover de Palestijnen. Dit willen we stoppen, samen met de hulp van gemeente Zottegem. Ook u kunt ons daarbij helpen door de petitie te tekenen!

Petitie

Wij

inwoners van Zottegem en regio

 

constateren

dat we bezorgd zijn dat producten uit Israël die wij kopen het IDF immens veel steunen in hun strijd tegen de rechten van de mens. Al ons geld gaat indirect naar de oorlog in Palestina, waar inmiddels meer dan 34.000 doden zijn gevallen. Dit willen wij stopzetten, wij willen niets te maken hebben met wat Israël doet.

 

en verzoeken

het gemeentebestuur om winkels aan te moedigen om geen producten van Israëlische afkomst te verkopen, en sponsors en/of medewerkingen met Israëlische bedrijven stop te zetten. Hiermee kan een kleine stad veel verschil maken, dit is nodig voor de mensheid en zijn rechten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zottegem 
Petitieloket:
Einddatum:
12-08-2024 
Petitionaris:
KAZ leerlingen 6e jaar 

Geschiedenis

Ondertekeningen