You, the petitioner

Boycotten van Israëlische producten en bedrijven

Als wij producten kopen van Israëlische afkomst, krijgen zij het geld om hun genocide te funderen tegenover de Palestijnen. Dit willen we stoppen, samen met de hulp van gemeente Zottegem. Ook u kunt ons daarbij helpen door de petitie te tekenen!

Petition

We

inwoners van Zottegem en regio

 

observe

dat we bezorgd zijn dat producten uit Israël die wij kopen het IDF immens veel steunen in hun strijd tegen de rechten van de mens. Al ons geld gaat indirect naar de oorlog in Palestina, waar inmiddels meer dan 34.000 doden zijn gevallen. Dit willen wij stopzetten, wij willen niets te maken hebben met wat Israël doet.

 

and request

het gemeentebestuur om winkels aan te moedigen om geen producten van Israëlische afkomst te verkopen, en sponsors en/of medewerkingen met Israëlische bedrijven stop te zetten. Hiermee kan een kleine stad veel verschil maken, dit is nodig voor de mensheid en zijn rechten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zottegem 
Petition desk:
Closing date:
2024-08-12 
Lead petitioner:
KAZ leerlingen 6e jaar 

History

Signatures