E57cd422 a217 4a82 85c1 5a3f709f681f

De Maneklusser op een muur in Mechelen

"1 signatures"

Hier ziet u een afbeelding van mij die ik, als Mechelaar, met de iPad heb gemaakt en die ik de titel “De Maneklusser” heb gegeven naar analogie met De Maneblussers. Er wordt getoond wat de maan werkelijk nodig heeft om voor eb en vloed te zorgen. Dat is een ongekend inzicht dat een plaats in Mechelen verdient en Mechelen op de kaart zet.

Pétition

Nous

De mensen uit Mechelen en omstreken.

 

Observation

“De Maneklusser” toont wat de maan werkelijk nodig heeft om voor eb en vloed te zorgen. Dat is een ongekend inzicht dat een plaats in Mechelen verdient en Mechelen op de kaart zet.

Klik onderaan deze pagina op de link naar de grote afbeelding.

 

et requête

Op basis van het aantal stemmen voor deze petitie dat de gemeente Mechelen een bereidwillige kunstenaar contacteert die er een muurschildering van maakt ergens in het Mechelse. Deze hoeft de foto niet letterlijk op een muur te zetten, zolang het inzicht er maar op staat.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Mechelen 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
31-12-2025 
'Pétitionnaire:'
David Guilliams 
'Site web:'

Histoire

Signatures