You, the petitioner
E57cd422 a217 4a82 85c1 5a3f709f681f

De Maneklusser op een muur in Mechelen

1 signatures

Hier ziet u een afbeelding van mij die ik, als Mechelaar, met de iPad heb gemaakt en die ik de titel “De Maneklusser” heb gegeven naar analogie met De Maneblussers. Er wordt getoond wat de maan werkelijk nodig heeft om voor eb en vloed te zorgen. Dat is een ongekend inzicht dat een plaats in Mechelen verdient en Mechelen op de kaart zet.

Petition

We

De mensen uit Mechelen en omstreken.

 

observe

“De Maneklusser” toont wat de maan werkelijk nodig heeft om voor eb en vloed te zorgen. Dat is een ongekend inzicht dat een plaats in Mechelen verdient en Mechelen op de kaart zet.

Klik onderaan deze pagina op de link naar de grote afbeelding.

 

and request

Op basis van het aantal stemmen voor deze petitie dat de gemeente Mechelen een bereidwillige kunstenaar contacteert die er een muurschildering van maakt ergens in het Mechelse. Deze hoeft de foto niet letterlijk op een muur te zetten, zolang het inzicht er maar op staat.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Mechelen 
Petition desk:
Closing date:
2025-12-31 
Lead petitioner:
David Guilliams 
Website:

History

Signatures