You, the petitioner
Paaltjes rozenweg

De versperringspaaltjes van de Rozenweg moeten weg

1 signatures

Bij urgenties waarbij ambulance, Mug en/of brandweer moeten uitrukken, staan de paaltjes in de Rozenweg in de weg. De diensten moeten terugkeren om via Tulpen- of Dahliaweg in de Rozenweg te geraken. Dit zorgt voor een misschien wel (levens)gevaarlijk oponthoud.

Petition

We

Inwoners van de Rozenweg in Keerbergen

 

observe

Op woensdag 29 april laatstleden reden een ziekenwagen en de Mug voor een dringende oproep met loeiende sirene de Rozenweg in. Ze moesten onverrichterzake achteruit rijden en terugkeren, omdat de paaltjes de toegang tot de Rozenweg verhinderden. Dit is al minstens de vierde keer dat hulpdiensten kostbare tijd verliezen doordat ze tevergeefs via Rozenweg 3 de Rozenweg trachten te bereiken. Dit is soms een zaak van leven of dood (in dit geval van een baby van een jaar) en dit kan zo niet langer.

 

and request

Wij wensen dan ook - dat de paaltjes definitief verdwijnen en dat de directe toegang tot de Rozenweg niet enkel meer voor Rozenweg 3 geldt, - dat er net als bij Dahlia- en Tulpenweg het verbodsteken "enkel plaatselijk verkeer" komt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Closing date:
2020-05-25 
Lead petitioner:
Guy Kestens 

History

Signatures