U, de petitionaris
Fietsoversteek steenlandlaan

DRINGEND: fietsbrug complex Melsele E34-N450

4.505 ondertekeningen

Wij eisen dringend een conflictvrije oplossing om als zwakke weggebruiker veilig de Steenlandlaan en de E34 te kunnen kruisen zonder ons leven te riskeren door het zware vrachtverkeer van de Waaslandhaven. Wij eisen dat de noodbrug van Zwijndrecht in 2022 verplaatst wordt naar complex Melsele E34-N450, in afwachting van een oplossing op langere termijn.

Deze petitie is bedoeld om het grote sociale draagvlak voor een fietsbrug op complex Melsele aan te tonen. Alle handtekeningen zullen overhandigd worden aan minister van Mobiliteit, mevrouw Lydia Peeters

Fietsersbond Beveren

Petitie

Wij

De inwoners van Groot-Beveren, de werknemers van de Waaslandhaven en alle sympathisanten.

 

constateren

Dat wij als fietser de E34 absoluut niet veilig kunnen kruisen ter hoogte van de N450, zonder ons leven te riskeren.

 

en verzoeken

Dat er DRINGEND een conflictvrije oplossing voor zwakke weggebruikers komt in de vorm van een fietsbrug. Op korte termijn eisen wij dat de noodbrug van Zwijndrecht in 2022 wordt verplaatst naar complex Melsele E34-N450, in afwachting van een definitieve oplossing op langere termijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2021 
Petitionaris:
Jan Verhavert - woordvoerder 
Organisatie:
Fietsersbond Beveren 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen