You, the petitioner
Fietsoversteek steenlandlaan

DRINGEND: fietsbrug complex Melsele E34-N450

2 signatures

Wij eisen dringend een conflictvrije oplossing om als zwakke weggebruiker veilig de Steenlandlaan en de E34 te kunnen kruisen zonder ons leven te riskeren door het zware vrachtverkeer van de Waaslandhaven. Wij eisen dat de noodbrug van Zwijndrecht in 2022 verplaatst wordt naar complex Melsele E34-N450, in afwachting van een oplossing op langere termijn.

Deze petitie is bedoeld om het grote sociale draagvlak voor een fietsbrug op complex Melsele aan te tonen. Alle handtekeningen zullen overhandigd worden aan minister van Mobiliteit, mevrouw Lydia Peeters

Fietsersbond Beveren

Petition

We

De inwoners van Groot-Beveren, de werknemers van de Waaslandhaven en alle sympathisanten.

 

observe

Dat wij als fietser de E34 absoluut niet veilig kunnen kruisen ter hoogte van de N450, zonder ons leven te riskeren.

 

and request

Dat er DRINGEND een conflictvrije oplossing voor zwakke weggebruikers komt in de vorm van een fietsbrug. Op korte termijn eisen wij dat de noodbrug van Zwijndrecht in 2022 wordt verplaatst naar complex Melsele E34-N450, in afwachting van een definitieve oplossing op langere termijn.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Closing date:
2021-12-31 
Lead petitioner:
Jan Verhavert - woordvoerder 
Organisation:
Fietsersbond Beveren 
Website:

History

Signatures