Img 20240521 wa0001

Eindejaarsreis Barcelona 2024 - 2025

"18 signatures"

Wij zijn studenten van het 5de jaar elektrische installaties en wij gaan volgend schooljaar op eindejaarsreis. Wij zouden graag volgend schooljaar naar Barcelona gaan. Dit schooljaar zijn ze naar Praag gegaan. Ze hebben ongeveer 12 uur op een bus gezeten en dat willen wij niet.

Pétition

Nous

Deze petitie is voor de leerlingen van het 5de jaar en hun ouders

 

Observation

Wij zijn studenten van het 5de jaar elektrische installaties en wij gaan volgend schooljaar op eindejaarsreis. Wij zouden graag volgend schooljaar naar Barcelona gaan. Dit schooljaar zijn ze naar Praag gegaan. Met deze petitie willen we het schoolbestuur overtuigen om volgend schooljaar de eindejaarsreis naar Barcelona te organiseren.

 

et requête

Wij zouden graag naar Barcelona willen en niet naar Praag.

Informatie : Voor het tekenen van de petitie hoeft u alleen uw NAAM EN E-MAIL ARDES in te vullen . Uw woonplaats hoeft u NIET IN TE VULLEN ! Daarna klikt u gewoon op 'ik onderteken deze petitie' en krijg je een e-mail in je mail box . Je opent de e-mail en klikt vanonder op ' werk mijn ondertekening bij' . Als u dat heeft gedaan heeft u de petitie ondertekend. Bedankt!

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Schoolbestuur 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
21-05-2026 
'Pétitionnaire:'
Steff Ramael 
'Organisation:'
Steff Ramael 
'Site web:'

Histoire

Signatures

Mises à jour

Petitie eindejaarsreis

De petitie staat online.

21-05-2024