You, the petitioner
Img 20240521 wa0001

Eindejaarsreis Barcelona 2024 - 2025

18 signatures

Wij zijn studenten van het 5de jaar elektrische installaties en wij gaan volgend schooljaar op eindejaarsreis. Wij zouden graag volgend schooljaar naar Barcelona gaan. Dit schooljaar zijn ze naar Praag gegaan. Ze hebben ongeveer 12 uur op een bus gezeten en dat willen wij niet.

Petition

We

Deze petitie is voor de leerlingen van het 5de jaar en hun ouders

 

observe

Wij zijn studenten van het 5de jaar elektrische installaties en wij gaan volgend schooljaar op eindejaarsreis. Wij zouden graag volgend schooljaar naar Barcelona gaan. Dit schooljaar zijn ze naar Praag gegaan. Met deze petitie willen we het schoolbestuur overtuigen om volgend schooljaar de eindejaarsreis naar Barcelona te organiseren.

 

and request

Wij zouden graag naar Barcelona willen en niet naar Praag.

Informatie : Voor het tekenen van de petitie hoeft u alleen uw NAAM EN E-MAIL ARDES in te vullen . Uw woonplaats hoeft u NIET IN TE VULLEN ! Daarna klikt u gewoon op 'ik onderteken deze petitie' en krijg je een e-mail in je mail box . Je opent de e-mail en klikt vanonder op ' werk mijn ondertekening bij' . Als u dat heeft gedaan heeft u de petitie ondertekend. Bedankt!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2026-05-21 
Lead petitioner:
Steff Ramael 
Organisation:
Steff Ramael 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie eindejaarsreis

De petitie staat online.

2024-05-21