U, de petitionaris
Img 2205

Fietsdoorsteek en bomen moeten wijken voor onveilige ontsluiting appartementen.

Op de percelen achter de voormalige villa van Segal heeft de gemeente Wuustwezel een vergunning verleent tot het bouwen van een appartementsgebouw met 20 wooneenheden. De ontsluiting zal via de fietsdoorsteek en door de wijk Rijsvennen verlopen.

Petitie

Wij

Omwonenden Jan Breydelstraat en met uitbreiding alle inwoners die gebruik maken van de fietsdoorsteek, sympathisanten

 

constateren

De uitrit van de ondergrondse parkeergarage komt uit op een fietsdoorsteek wat ronduit gevaarlijk is. Zonder enige visie op de mobiliteit creëert men een ware verkeerswisselaar rond een speelpleintje. De zoveelste ontsluiting door de wijk zal een verzadiging van wegen en parkeerruimte met zich meebrengen. Ook verdwijnt er een laatste stukje waardevol groen in het hart van de gemeente. Een landelijke, kind- en fietsvriendelijke gemeente onwaardig

 

en verzoeken

Het intrekken van de vergunning en na te denken over een herbestemming van het gebied met behoud van groen en veilige doorsteek.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Wuustwezel 
Petitieloket:
Einddatum:
11-08-2021 
Petitionaris:
Buurtcomité Jan Breydelstraat 
Organisatie:
Buurtcomité Jan Breydelstraat 

Geschiedenis

Ondertekeningen