You, the petitioner
Img 2205

Fietsdoorsteek en bomen moeten wijken voor onveilige ontsluiting appartementen.

2 signatures

Op de percelen achter de voormalige villa van Segal heeft de gemeente Wuustwezel een vergunning verleent tot het bouwen van een appartementsgebouw met 20 wooneenheden. De ontsluiting zal via de fietsdoorsteek en door de wijk Rijsvennen verlopen.

Petition

We

Omwonenden Jan Breydelstraat en met uitbreiding alle inwoners die gebruik maken van de fietsdoorsteek, sympathisanten

 

observe

De uitrit van de ondergrondse parkeergarage komt uit op een fietsdoorsteek wat ronduit gevaarlijk is. Zonder enige visie op de mobiliteit creëert men een ware verkeerswisselaar rond een speelpleintje. De zoveelste ontsluiting door de wijk zal een verzadiging van wegen en parkeerruimte met zich meebrengen. Ook verdwijnt er een laatste stukje waardevol groen in het hart van de gemeente. Een landelijke, kind- en fietsvriendelijke gemeente onwaardig

 

and request

Het intrekken van de vergunning en na te denken over een herbestemming van het gebied met behoud van groen en veilige doorsteek.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Wuustwezel 
Petition desk:
Closing date:
2021-08-11 
Lead petitioner:
Buurtcomité Jan Breydelstraat 
Organisation:
Buurtcomité Jan Breydelstraat 

History

Signatures