You, the petitioner
2016 01 fietspunt

Fietspunt Torhout moet blijven!

228 signatures

U hoorde wellicht ook al dat het Torhoutse fietspunt nabij het station op 31 augustus verdwijnt. De NMBS wil hier niet langer in investeren. Om aan te tonen dat er een breed maatschappelijk draagvlak is voor het openhouden van het fietspunt, roepen wij iedereen op om deze petitie te ondertekenen. Wij willen de druk op de ketel houden opdat het Torhoutse stadsbestuur er alles aan doet om dit fietspunt open te houden.

Petition

We

KWB Don Bosco en KWB Torhout-Centrum, gesteund door verschillende Torhoutse verenigingen

 

observe

• Zonder de sociale controle zal dit fietspunt algauw een slagveld van fietsen worden. Het verleden heeft dit voldoende bewezen. • Het uitvoeren van kleine reparaties zal verdwijnen. • De fietser zal ontmoedigd worden om nog met de fiets naar het station te komen als je na je dagtaak je fiets beschadigd terugvindt. • In deze tijden van besparing is de fietser de dupe en zal hij geconfronteerd worden met extra kosten van fietsonderhoud. • In het verkeer wordt de fiets en fietser maar al te vaak stiefmoederlijk behandeld, het sluiten van dit fietspunt is een verdere stap achteruit in dat proces.

 

and request

Het Torhoutse gemeentebestuur te zoeken naar een creatieve oplossing om de nodige middelen bijeen te krijgen om het fietspunt verder open te houden. Waar een wil is, is een weg!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2016-05-04 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jaak Ameel 
Website:

History

Signatures