20210609 192546

Geen drukke buslijn door de Pauwelslei

"60 signatures"

De Lijn plant met goedkeuring van de gemeente Brasschaat een nieuwe buslijn door de Pauwelslei, een straat die naar onze mening al veel te veel zwaar verkeer moet slikken.

Pétition

Nous

de bewoners van de Pauwelslei en sympathisanten

 

Observation

dat de gemeente Brasschaat zonder overleg met de buurtbewoners zich achter de plannen van De Lijn schaart om een nieuwe buslijn 1640 in te leggen langs de Pauwelslei. Er rijdt reeds te veel en vaak zwaar (vracht)verkeer door onze straat. Een nieuwe buslijn met hoge frequentie (in de spits 8 passages per uur) komt de leefbaarheid niet ten goede: deze (vaak tweeledige bussen) geven meer geluidsoverlast, meer fijn stof, meer trillingen. De Pauwelslei mag geen 'tweede Bredabaan' worden.

 

et requête

betrokken te worden bij deze beslissing en geïnformeerd te worden. Wij vragen de gemeente haar verantwoordelijkheid te nemen en deze buslijn weg te houden uit de Pauwelslei.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Brasschaat 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
30-06-2021 
'Pétitionnaire:'
Veronik Lauwereyssens 

Histoire

Signatures