U, de petitionaris
20210609 192546

Geen drukke buslijn door de Pauwelslei

74 ondertekeningen

De Lijn plant met goedkeuring van de gemeente Brasschaat een nieuwe buslijn door de Pauwelslei, een straat die naar onze mening al veel te veel zwaar verkeer moet slikken.

Petitie

Wij

de bewoners van de Pauwelslei en sympathisanten

 

constateren

dat de gemeente Brasschaat zonder overleg met de buurtbewoners zich achter de plannen van De Lijn schaart om een nieuwe buslijn 1640 in te leggen langs de Pauwelslei. Er rijdt reeds te veel en vaak zwaar (vracht)verkeer door onze straat. Een nieuwe buslijn met hoge frequentie (in de spits 8 passages per uur) komt de leefbaarheid niet ten goede: deze (vaak tweeledige bussen) geven meer geluidsoverlast, meer fijn stof, meer trillingen. De Pauwelslei mag geen 'tweede Bredabaan' worden.

 

en verzoeken

betrokken te worden bij deze beslissing en geïnformeerd te worden. Wij vragen de gemeente haar verantwoordelijkheid te nemen en deze buslijn weg te houden uit de Pauwelslei.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Brasschaat 
Petitieloket:
Einddatum:
30-06-2021 
Petitionaris:
Veronik Lauwereyssens 

Geschiedenis

Ondertekeningen