Mcduvel

GEEN MCDonalds in Sint-Katelijne-Waver!

"70 signatures"

De geruchten gaan al even de ronde, maar het is nu zeker dat multinational MCDonalds een aanvraag heeft ingediend voor een vestiging met Drive Through In Sint-Katelijne-Waver. Voor de gezondheid van onze gemeente, milieu, inwoners en vooral onze scholieren kan dit geen goede ontwikkeling zijn.

Pétition

Nous

Bewuste inwoners uit Sint-Katelijne-Waver en deelgemeenten .

 

Observation

Een multinational fastfoodketen met bedenkelijke ethische waarden en praktijken is niet iets waar een mooie, groene, landbouwkrachtige gemeente als SKW nood aan heeft. Vol van levensgenieters.

Verkeersoverlast, vervuiling aan restaurant en ver in de straten rondom. Onze schoolgaande jeugd hun gezondheid zal er ook onder lijden; college Hagelstein ligt in principe maar aan de overkant en andere scholen niet veel verder. Nee, danku.

 

et requête

Geen McDonalds in Sint-Katelijne-Waver. Welvaart komt niet enkel voort uit financiële (vaak ondoordachte) opportuniteiten. Denk aan onze inwoners, kinderen en de toekomst van onze gemeente.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Sint-Katelijne-Waver 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Jens Beernaert 
'Organisation:'
SKW zegt nee 

Histoire

Signatures