You, the petitioner
Mcduvel

GEEN MCDonalds in Sint-Katelijne-Waver!

42 signatures

De geruchten gaan al even de ronde, maar het is nu zeker dat multinational MCDonalds een aanvraag heeft ingediend voor een vestiging met Drive Through In Sint-Katelijne-Waver. Voor de gezondheid van onze gemeente, milieu, inwoners en vooral onze scholieren kan dit geen goede ontwikkeling zijn.

Petition

We

Bewuste inwoners uit Sint-Katelijne-Waver en deelgemeenten .

 

observe

Een multinational fastfoodketen met bedenkelijke ethische waarden en praktijken is niet iets waar een mooie, groene, landbouwkrachtige gemeente als SKW nood aan heeft. Vol van levensgenieters.

Verkeersoverlast, vervuiling aan restaurant en ver in de straten rondom. Onze schoolgaande jeugd hun gezondheid zal er ook onder lijden; college Hagelstein ligt in principe maar aan de overkant en andere scholen niet veel verder. Nee, danku.

 

and request

Geen McDonalds in Sint-Katelijne-Waver. Welvaart komt niet enkel voort uit financiƫle (vaak ondoordachte) opportuniteiten. Denk aan onze inwoners, kinderen en de toekomst van onze gemeente.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Sint-Katelijne-Waver 
Petition desk:
Lead petitioner:
Jens Beernaert 
Organisation:
SKW zegt nee 

History

Signatures