U, de petitionaris

Geraardsbergen komt op tegen criminaliteit en het behoud van onze stad

355 ondertekeningen

Naar aanleiding van de feiten gebeurd aan de Plage, op het speelplein The Hills in Geraardsbergen, willen wij als burgers zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om neer te leggen bij het Stadsbestuur. Wij willen gehoord worden zodat kinderen en bewoners veilig buiten kunnen komen!

Petitie

Wij

burgers van Geraardsbergen die een veilige en nette stad willen waar het fijn is om te wonen

 

constateren

Dat onze kinderen niet meer veilig kunnen spelen in onze parken. Dat onze politiediensten inspanningen leveren die uiteindelijk teniet gedaan worden door het gerecht. Dat onze bewoners zich opnieuw veilig willen voelen in hun eigen buurt. Dat scholen en de stationsbuurt bewaakt worden rond schooltijd en ook 's avonds. Dat de verloedering van onze mooie stad stoppen moet. Dat de burgemeester en zijn aanhangers een oplossing zoeken.

 

en verzoeken

Dat de stadsvader van ons mooie Geraardsbergen, concrete oplossingen wil vinden samen met zijn schepenen zodat, veiligheid, samenhorigheid en leefbaarheid opnieuw zegevieren in onze destijds ooit zo fiere stad. De burgers zijn met recht en reden bezorgd over hun kinderen, hun woningen en hun veiligheid.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Geraardsbergen 
Petitieloket:
Einddatum:
13-10-2015 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Karin piasecki 

Geschiedenis

Ondertekeningen