You, the petitioner

Geraardsbergen komt op tegen criminaliteit en het behoud van onze stad

355 signatures

Naar aanleiding van de feiten gebeurd aan de Plage, op het speelplein The Hills in Geraardsbergen, willen wij als burgers zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om neer te leggen bij het Stadsbestuur. Wij willen gehoord worden zodat kinderen en bewoners veilig buiten kunnen komen!

Petition

We

burgers van Geraardsbergen die een veilige en nette stad willen waar het fijn is om te wonen

 

observe

Dat onze kinderen niet meer veilig kunnen spelen in onze parken. Dat onze politiediensten inspanningen leveren die uiteindelijk teniet gedaan worden door het gerecht. Dat onze bewoners zich opnieuw veilig willen voelen in hun eigen buurt. Dat scholen en de stationsbuurt bewaakt worden rond schooltijd en ook 's avonds. Dat de verloedering van onze mooie stad stoppen moet. Dat de burgemeester en zijn aanhangers een oplossing zoeken.

 

and request

Dat de stadsvader van ons mooie Geraardsbergen, concrete oplossingen wil vinden samen met zijn schepenen zodat, veiligheid, samenhorigheid en leefbaarheid opnieuw zegevieren in onze destijds ooit zo fiere stad. De burgers zijn met recht en reden bezorgd over hun kinderen, hun woningen en hun veiligheid.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Geraardsbergen 
Petition desk:
Closing date:
2015-10-13 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Karin piasecki 

History

Signatures