Naamloos 1

Gratis parking leerkrachten Leuven

Door de afschaffing van de blauwe zones in Leuven, zit er niks anders op dan het openbaar vervoer te nemen of je blauw te betalen aan parking. Geregeld zeulen leerkrachten met heel wat didactisch materiaal in hun koffer, wat met stakingen, wat met avonduren = geen bussen meer? Gratis parkeren tijdens de schooluren is geen overbodige luxe in tijden van een nijpend leerkrachtentekort.

Pétition

Nous

Op onze school zijn er een groot aantal leerkrachten die sinds de afschaffing van de blauwe zone praktische problemen ervaren om op school te geraken en huiswaarts te keren. Sommige leerkrachten hun reistijd is door deze maatregel verdrievoudigd !!! Gratis openbaar vervoer nemen is een mooie geste, maar in realiteit kan men jammer genoeg nauwelijks rekenen op het openbaar vervoer. Er is reeds een groot tekort aan leerkrachten, door de invoer van deze maatregel zal het tekort in de toekomst hierdoor nog groter worden. Gratis parkeren is geen overbodige luxe, maar noodzakelijk om leerkrachten hun werk te laten uitvoeren.

 

Observation

Al het onderwijzend personeel die sinds het afschaffen van de blauwe zone problemen ervaren met zich verplaatsen naar en van het werk.

 

et requête

Wij vragen een vorm van gratis parking tijdens de schooluren in de vorm van parkeerkaart, systeem, afgebakende zone... dit zodat we ons kunnen verplaatsen met didactisch materiaal, kunnen doorwerken na school, ons werk correct kunnen uitvoeren.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Leuven 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Marjolijn Smeets  

Histoire

Signatures