U, de petitionaris
Naamloos 1

Gratis parking leerkrachten Leuven

Door de afschaffing van de blauwe zones in Leuven, zit er niks anders op dan het openbaar vervoer te nemen of je blauw te betalen aan parking. Geregeld zeulen leerkrachten met heel wat didactisch materiaal in hun koffer, wat met stakingen, wat met avonduren = geen bussen meer? Gratis parkeren tijdens de schooluren is geen overbodige luxe in tijden van een nijpend leerkrachtentekort.

Petitie

Wij

Op onze school zijn er een groot aantal leerkrachten die sinds de afschaffing van de blauwe zone praktische problemen ervaren om op school te geraken en huiswaarts te keren. Sommige leerkrachten hun reistijd is door deze maatregel verdrievoudigd !!! Gratis openbaar vervoer nemen is een mooie geste, maar in realiteit kan men jammer genoeg nauwelijks rekenen op het openbaar vervoer. Er is reeds een groot tekort aan leerkrachten, door de invoer van deze maatregel zal het tekort in de toekomst hierdoor nog groter worden. Gratis parkeren is geen overbodige luxe, maar noodzakelijk om leerkrachten hun werk te laten uitvoeren.

 

constateren

Al het onderwijzend personeel die sinds het afschaffen van de blauwe zone problemen ervaren met zich verplaatsen naar en van het werk.

 

en verzoeken

Wij vragen een vorm van gratis parking tijdens de schooluren in de vorm van parkeerkaart, systeem, afgebakende zone... dit zodat we ons kunnen verplaatsen met didactisch materiaal, kunnen doorwerken na school, ons werk correct kunnen uitvoeren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Leuven 
Petitieloket:
Petitionaris:
Marjolijn Smeets  

Geschiedenis

Ondertekeningen