You, the petitioner
Https   static.nieuwsblad.be  assets images upload 2012 06 27 b5 g9t3rooih010oud vliegveld 280601

Heropening Baverikstraat, 19 jaar na uitspraak blijft het Arrest onuitgevoerd!

2 signatures

In 1992 bouwde Jan De Clerck er een riante villa met stoeterij. Zijn nv Schoonhoudt verlegde over een afstand van ongeveer driehonderd meter de buurtweg 14, brak de betonweg 1399b op en installeerde twee poorten om het private domein af te scheiden.

De uitspraak van de Raad van State in 2003 was duidelijk, de gemeente moest de weg heropenen en de poorten verwijderen. Het is toch wel godgeklaagd dat na 19 jaar dit arrest nog niet is uitgevoerd.

Petition

We

Benadeelde omwonenden, sympathisanten.

 

observe

In 1992 bouwde Jan De Clerck in de Baverikstraat een riante villa met stoeterij. Zijn nv Schoonhoudt verlegde over een afstand van ongeveer driehonderd meter de buurtweg 14, brak de betonweg 1399b op en installeerde twee poorten om het private domein af te scheiden.

De uitspraak van de Raad van State in 2003 was duidelijk, de gemeente moest de weg heropenen en de poorten verwijderen.

Na 19 jaar is de openbare weg nog steeds opgeëist en afgesloten door Jan De Clerck, de gemeente voert het arrest niet uit.

 

and request

Onmiddellijke heropening van de weg.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Waasmunster 
Petition desk:
Closing date:
2022-05-02 
Lead petitioner:
Davy D 

History

Signatures