Hoogzij Genk

"571 signatures"

Beste buurtbewoners, Graag start ik deze petitie om samen als buurt de stad Genk en de bevoegde personen van Mobiliteit een krachtig signaal te kunnen geven dat we geen vragende partij zijn voor het afsluiten van de Hoogzij (gelegen tussen het Heempark en de wijk Gelieren) voor gemotoriseerd verkeer

Pétition

Nous

Alle stadsbewoners die ervoor ijveren de Hoogzij toegankelijk te houden voor gemotoriseerd vervoer

 

Observation

De Hoogzij is een belangrijke verbindingsweg voor de bewoners van de wijken Molenblook en Gelieren. Het is onze uitgang en toegangsweg naar het stadscentrum of het werk, en het is de minst drukke weg naar de wijkschool in Gelieren. Uiteraard moet veiligheid voorop staan voor de zwakke weggebruiker. Naar mijn mening draagt het afsluiten van de Hoogzij daar echter NIET toe bij. Het minst veilige stuk voor fietsers en voetgangers zijn de Hoogveldstraat en de Oude Hofstraat rond de begin- en einduren van de wijkschool. Het dreigt enkel nog meer verkeer naar de Europalaan te duwen waarvan de toegangswegen nu al vast staan rond die schooluren.

 

et requête

Geen afsluiting van de Hoogzij (gelegen tussen het Heempark en de wijk Gelieren) voor gemotoriseerd verkeer.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Genk 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
15-05-2024 
'Pétitionnaire:'
An-Sofie Lemmens 

Histoire

Signatures

Mises à jour

Bevestiging nodig via mail

Let op: eens je deze petitie ondertekend hebt, is er nog een bevestiging nodig via mail. Deze site stuurt je via webmaster@petitie.be een mail met een link in waar je op kan klikken om je stem te bevestigen.

+En savoir plus...

Anders is je stem niet geldig, en dat zou jammer zijn. Deze e-mail zou in je spam box terecht kunnen komen, dus kijk dit even na! Dankjewel alvast!

17-02-2024