You, the petitioner

Hoogzij Genk

569 signatures

Beste buurtbewoners, Graag start ik deze petitie om samen als buurt de stad Genk en de bevoegde personen van Mobiliteit een krachtig signaal te kunnen geven dat we geen vragende partij zijn voor het afsluiten van de Hoogzij (gelegen tussen het Heempark en de wijk Gelieren) voor gemotoriseerd verkeer

Petition

We

Alle stadsbewoners die ervoor ijveren de Hoogzij toegankelijk te houden voor gemotoriseerd vervoer

 

observe

De Hoogzij is een belangrijke verbindingsweg voor de bewoners van de wijken Molenblook en Gelieren. Het is onze uitgang en toegangsweg naar het stadscentrum of het werk, en het is de minst drukke weg naar de wijkschool in Gelieren. Uiteraard moet veiligheid voorop staan voor de zwakke weggebruiker. Naar mijn mening draagt het afsluiten van de Hoogzij daar echter NIET toe bij. Het minst veilige stuk voor fietsers en voetgangers zijn de Hoogveldstraat en de Oude Hofstraat rond de begin- en einduren van de wijkschool. Het dreigt enkel nog meer verkeer naar de Europalaan te duwen waarvan de toegangswegen nu al vast staan rond die schooluren.

 

and request

Geen afsluiting van de Hoogzij (gelegen tussen het Heempark en de wijk Gelieren) voor gemotoriseerd verkeer.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Genk 
Petition desk:
Closing date:
2024-05-15 
Lead petitioner:
An-Sofie Lemmens 

History

Signatures

Updates

Bevestiging nodig via mail

Let op: eens je deze petitie ondertekend hebt, is er nog een bevestiging nodig via mail. Deze site stuurt je via webmaster@petitie.be een mail met een link in waar je op kan klikken om je stem te bevestigen.

+Read more...

Anders is je stem niet geldig, en dat zou jammer zijn. Deze e-mail zou in je spam box terecht kunnen komen, dus kijk dit even na! Dankjewel alvast!

2024-02-17