Hou Bonheiden veilig, hier geen ring!

"112 signatures"

De gemeente Bonheiden wil van de Oude Kasteellaan en de aanpalende straten een soort ring maken. Ze verkoopt het als een 'fietsvriendelijk' idee om de bestaande knip te verwijderen en te vervangen door een makkelijk ontwijkbare (dure en zinloze) trajectcontrole en 2 moordstrookjes voor fietsers.

Pétition

Nous

Bewoners van deze gemeente en iedereen met een hart voor de zachte weggebruiker.

 

Observation

Het gemeentebestuur besliste zonder enige vorm van inspraak en zonder enige vorm van voorafgaande studie om de huidige circulatie in en om de Oude Kasteellaan te vervangen door een trajectcontrole met zone 30 en 2 moordstrookjes voor de fietsers. Dit zal ongetwijfeld tot toenemend verkeer leiden in de Oude Kasteellaan en verdere straten, terwijl net die buurt omwille van aanwezige sportinfrastructuur en natuur veel zachte weggebruikers aantrekt.

 

et requête

De geplande maatregelen niet uit te voeren. Doe eerst grondig studiewerk naar de huidige situatie, betrek de burgers van de buurt bij eventuele verbeteringen aan de huidige situatie.

La réponse

Woensdag 31 mei naar de gemeenteraad!

Woensdag 31 mei om 20.00 uur hopen we het woord te krijgen op de gemeenteraad om onze bedenkingen aan onze bestuurders mee te delen. Jullie kunnen ons steunen! Kom (met fluohesje) kijken hoe onze bestuurders reageren op ons verzoekschrift. Alvast bedankt.

 

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Bonheiden 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Bart Van Dievel 
'Organisation:'
actiegroep Hou Bonheiden veilig, hier geen ring! 

Histoire

Signatures

Mises à jour

Woensdag 31 mei naar de gemeenteraad!

Woensdag 31 mei om 20.00 uur hopen we het woord te krijgen op de gemeenteraad om onze bedenkingen aan onze bestuurders mee te delen. Jullie kunnen ons steunen! Kom (met fluohesje) kijken hoe onze bestuurders reageren op ons verzoekschrift. Alvast bedankt..

29-05-2023